15/9/11

Νέα Writer Εδώ!


Γεια σε όλους!

Είμαι η Αναστασία, στο stardoll ως fairydew και είμαι νέα writer εδώ στο Stardoll Αλα Ελληνικά. Χαίρομαι πάρα πολύ που γράφω για ένα πολύ γνωστό ελληνικο blog και ελπίζω να σας αρέσουν τα posts μου, τα οποία θα αφορούν Μουσικά Νέα.

Είμαι λάτρης της μουσικής, όπως πολλοί από εσάς. Λοιπόν, αυτά ειναι τα μουσικά νέα που "ψάρεψα" σήμερα. Ελπίζω να σας αρέσουν!

________________________________________

1) Ο Τζο Τζόνας στο Just In Love.

Ο Τζο Τζόνας, τραγουδιστής στους Jonas Brothers, έχει αρχίσει σόλο καριέρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι JoBros διαλύονται.

Στο βίντεο Just In Love, ο Τζο έχει νέο look, το οποίο είναι πιο ώριμο, αν και ο Τζο είναι μόλις 22.Ο Τζο δείχνει εικόνες στο βίντεο που είναι πιο ρομαντικές και ώριμες. Στο βίντεο ο Τζο είναι στο Παρίσι με μία κοπέλα που είναι ερωτευμένος. Διάλεξε το Παρίσι επειδή είναι γνωστό για την αγάπη. Επίσης, είπε ότι οι θαυμαστές θα ενθουσιαστούν γιατί το βίνετο δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έχει κάνει ως τώρα.

Για να δείτε το βίντεο κάντε κλίκ εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=s0ujF8D6-5k&ob=av2n

2) Νέο σινγκλ από Katy Perry.

Η Katy Perry θα δοκιμάσει με ένα ακόμα single να βρεθεί στην κορυφή των charts κάνοντας το album της “Teenage Dream” το πιο επιτυχημένο εμπορικά από γυναίκα καλλιτέχνη όλων των εποχών!

Το επόμενο, έκτο κατά σειρά single της θα είναι το “The One That Got Away” και θα κάνει πρεμιέρα στο αμερικάνικο ραδιόφωνο από τον επόμενο μήνα.

Να τονίσουμε ότι τα πέντε singles που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής η Katy Perry (“California Gurls”, “Teenage Dream”, “Firework”, “ET”, “Last Night”) έχουν όλα βρεθεί στην κορυφή του Billboard Chart!

________________________________________

Αυτά για σήμερα!

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!

Φιλάκια,
Fairydew

Δεν υπάρχουν σχόλια: