23/12/11

Χριστουγεννιάτικες ιδέες: Γιατί να πεις τα κάλαντα

Γεια σε όλους! 
Η νέα μας στήλη είναι εδώ όπως σας υποσχέθηκα!
Ως πρώτο θέμα διάλεξα το "Γιατί να πεις τα κάλαντα" γιατί ξέρω πολλά παιδιά που δεν θέλουν!

Κατά τη γνώμη μου, τα κάλαντα είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα στα Χριστούγεννα! Όχι λόγω τον λεφτών, αλλά της παρέας και του γέλιου! Οι περισσότεροι φέτος δεν θέλουνε να πάνε να πούνε κάλαντα λόγω της οικονομικής κρίσης, επειδή ο κόσμος δεν έχει λεφτά!Κανείς σχεδόν δεν έχει κατά νου τις ωραίες στιγμές. Για παράδειγμα μια φορά εμείς είχαμε χτυπήσει μια πόρτα και μια κυρία μας είπε "δεν είμαι μέσα, φύγετε". Μια άλλη φορά το κουδούνι που χτυπήσαμε έκανε ήχο σαν καναρίνι και διάφορα άλλα... Να μερικές ιδέες για να περάσετε πολύ καλά στα Κάλαντα!

1. Διαλέξτε να πείτε τα κάλαντα με τους κολλητούς σας, όχι μόνοι σας και όχι με πάρα πολλά άτομα (3-5 άτομα θα είναι το καλύτερο)!

2. Ξεκινήστε από νωρίς (κατά τις 7.30)

3. Βάλτε σκουφάκια του αι βασίλη και βγείτε φωτογραφίες στις οικοδομές!

4.Όταν μπείτε σε μια πολυκατοικία δείτε το ασανσέρ (μια από τις κολλητές μου έχει κόλλημα με τα ασανσέρ). Μια φορά είχαμε βρει 2 ευρώ πεσμένα σε ένα!

5. Θα γελάσετε τρομερά πολύ, αν πάτε να πείτε κάλαντα στους καθηγητές σας! Μάθετε που μένουν (περάσαμε ένα χρόνο παρακολούθησης με τις φίλες μου) και αν θέλετε προετοιμάστε τους στο σχολείο λέγοντας λόγια τύπου "Να σας πούμε τα κάλαντα;". Αφού φτάσετε στο σπίτι τους και τους πείτε τα κάλαντα βγάλτε αναμνηστικές φωτογραφίες (το γέλιο είναι εγγυημένο !)

6. Έχετε γιαγιάδες οι παππούδες; Σίγουρα θα χαρούν αν σας δούνε (ως έκπληξη) στην πόρτα τους να λέτε τα Κάλαντα! Και σίγουρα θα σας δώσουν αρκετά..!

Αυτά για τώρα!
Πολλά φιλάκιαα!
Εύα


1 σχόλιο:

xrysahip-hop είπε...

ahahah...pl kalo..:) alla iparxei ena mikro problhmataki :( eimai 17..:(alla sth giagia m tha paw einai eggiimenooxP