8/1/12

Γεια σε όλους! Με λένε Χαριτίνη και θα γράφω στο blog για τις νέες ταινίες.Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι ξανά μαζί σας.Ήμουν και πέρυσι στο blog και έγραφα για τις νέες ss κούκλες.
Μερικά πράγματα για εμένα :
Είμαι 12 χρονών και μου αρέσει πάρα πολύ να ακούω μουσική (ειδικά rock).Το αγαπημένο μου rock συγκρότημα είναι οι red hot chili peppers..Επίσης μου αρέσει πολύ να βλέπω ταινίες..καθαρίζει το μυαλό μου..Βλέπω όλων των ειδών ταινίες αλλά έχω αδυναμία στα ψυχολογικά θρίλερ και στις κωμωδίες..
Παρακάτω θα δείτε τις ταινίες της εβδομάδας που παίζονται στο cinema 

Ταινίες της εβδομάδας :

Λάρισα εμπιστευτικό
  • Κατηγορία: Κωμωδία
Η ζωή στην Πεζούλα και τη Βρυσούλα κυλούσε αρμονικά. Βοηθάει βέβαια το ότι υπήρχε ένας τοίχος ανάμεσα στα δύο χωριά, χτισμένος από άκρη σε άκρη, κι έτσι κανείς δεν ανακατευόταν στη δουλειά του άλλου. Όταν όμως έρχεται ο Καλλικράτης να ενώσει τα δυο χωριά, έρχονται τα πάνω-κάτω! Ένας μεγαλοδημοσιογράφος πεθαίνει, το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού διχάζει, ο υπουργός λαδώνεται, οι μίζες πάνε κι έρχονται, το ΣΔΟΕ ανακατεύεται, οι άνθρωποι της νύχτας ενοχλούνται, ατομικά και τοπικά συμφέροντα μπλέκονται, ενώ οι εκπλήξεις και οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη…

Και το trailer της ταινίας :
_____________________________________________________

Γάτος Σπιρουνάτος 

  • Κατηγορία : Κινούμενα σχέδια 
Ο Παπουτσωμένος Γάτος από το Shrek επιστρέφει σε μια ταινία μόνο για τον ίδιο. Μαθαίνουμε για τα “τραυματικά” του παιδικά χρόνια αλλά και για τον πολύ καλό του φίλο Χάμπντι Ντάμπτι που έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια λόγω μιας μεγάλης διαφωνίας. Όμως, ο τελευταίος επιστρέφει στη ζωή του Γάτου μας, μαζί με την όμορφη Κίτυ ώστε να κάνουν το παιδικό τους όνειρο πραγματικότητα, να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αυγά. Θα μπορέσει ο Γάτος να ξεπεράσει τα προβλήματά του με τον άσπονδο φίλο του ενώ η Κίτυ κλέβει την καρδιά του;

Και το trailer της ταινίας : 
__________________________________________________
Νήσος 2 : Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού

  • Κατηγορία : Κωμωδία 
Τον Δεκέμβρη του 2009 ένα ολόκληρο νησί με μπροστάρηδες τις τέσσερις «εξουσίες» ήρθαν στα μαχαίρια για μια διαθήκη. Η κατάληξη; Κάποιοι από τους ήρωες οδηγήθηκαν στη φυλακή, κάποιοι έμειναν στο νησί και κάποιοι πήραν των ομματιών τους. Κι ερχόμαστε στο σήμερα… υποτίθεται πέντε χρόνια μετά! Ο Μπάμπης, ο Άγης και η Αφροδίτη εκτίουν τις ποινές τους. Ο πρώτος σε λίγο αποφυλακίζεται με αναστολή, ο δεύτερος έχει μπροστά του πολλά χρόνια, ενώ η χήρα αποφυλακίζεται κανονικά. Την ίδια στιγμή, ο παπά Λάμπρος δεν έχει ποίμνιο πια. Εκτίει μια άλλου είδους ποινή, καθώς η Ιερά Μητρόπολη του επέβαλε το επιτίμιο της «εθελοντικής προσφοράς» σε κρατουμένους. Η μοίρα τα φέρνει έτσι που δύο μόλις ημέρες πριν την αποφυλάκιση, Μπάμπης και Αφροδίτη, γίνονται κατά λάθος μάρτυρες της εξομολόγησης ενός ετοιμοθάνατου βαρυποινίτη στον παπά Λάμπρο. Μαθαίνουν για την ύπαρξη ενός μεγάλου θησαυρού στο νησί, από τα χρόνια της τουρκοκρατίας, η θέση του οποίου υπάρχει σημειωμένη σε κάποιο χάρτη διαιρεμένου σε δύο κομμάτια. Ο ετοιμοθάνατος δίνει στον παπά Λάμπρο τον μισό χάρτη, αλλά πριν προλάβει να αποκαλύψει το όνομα του κατόχου του υπόλοιπου χάρτη, την «κάνει» για τα Ηλύσια πεδία! Ο Μπάμπης επωφελείται της ευκαιρίας και εκβιάζει τον παπά Λάμπρο, για να γίνει συνεταίρος του. Ο Άγης μαθαίνοντας για τον θησαυρό οργανώνει την απόδραση του. Η Αφροδίτη, εμπλέκεται στην ιστορία με την σύμπραξη της Εύας και του Όττο, ενός γερμανού που δεν είναι σε καμία περίπτωση ο ήσυχος άνθρωπος που δείχνει. Χωρίς να γνωρίζουν οι μεν για τους δε, θα κατέβουν όλοι στο νησί, όπου και θα ξεκινήσει ένα ανελέητο «κυνήγι χαμένου θησαυρού». Στο χάος που θα ακολουθήσει, θα εμπλακούν όλοι οι παλιοί γνώριμοι, μεταξύ των οποίων και το φάντασμα της... Ολυμπίας.
Και το trailer της ταινίας :
Φιλάκια πολλά Χαριτίνη ♥

Δεν υπάρχουν σχόλια: