7/1/12

νέα ss κούκλα! :) + .......

Καταρχήν πριν γράψω για την κούκλα ήθελα να πω συγνώμη που δεν έγραφα τόσο καιρό αλλά είχα ξεχάσει τον κωδικό του λογαριασμού μου......



Σάσα Πiτερς

Ημερομηνία Γέννησης

17  Φλεβάρη του 1996

Βιογραφία

Γεννημένη στις 17 Φεβρουαρίου, 1996,η Sasha Pieterse είναι μια Νότιο Αφρικανική-γεννημένη Αμερικανίδα ηθοποιός .

Το 2000,η Pieterse προσγειώθηκε στο ρόλο ενός από τα παιδιά του Davis για το Warner Brothers μια από τις δημοφιλής οικογενειακές υποθέσεις . Δύο χρόνια αργότερα, εμφανίστηκε σε Stargate .

Τόπος γεννήσεως

Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική

Όνομα Γέννησηs

Sasha Embeth Pieterse

Διασκεδαστικά γεγονότα

-Της αρέσει scrapbooking και την κατασκευή κοσμημάτων.

-Έχει ένα κατοικίδιο σκύλο, γάτα και τα ψάρια.

Βραβεία

2003 νέο βραβείο καλλιτεχνών - καλύτερη απόδοση σε μια τηλεοπτική σειρά (κωμωδία ή δράμα) - νέα ηθοποιός10 ή Κάτω για το Family Affair.

Φιλμογραφία

2002 Family affair
2004 Stargate SG-1
2005 The adventures of Sharkboy and Lavagirl
2005 House
2007 The Air I Breathe
2007 Good Luck Chuck
2007 Claire
2007 CSI: Miami
2009 Without a trace
2009 Heroes: Slow Burn
2009-2010 Heroes
2010  Pretty Little liars
2011 Shake it up
2011 Medium
Στην πραγματικότητα....
.

 .



 .


Και όταν ήταν μικρή....

 ..



 .
Σας αρέσει?Μοιάζουνε με την κούκλα?
Τα ξαναλέμε katesweetShy-Εβελίνα  :))



Δεν υπάρχουν σχόλια: