27/2/12

Το ήξερες αυτό?

Γεια σας!
Συγγνώμη που δεν έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά γράφαμε συνέχεια! Να λοιπόν κάποια πράγματα που δεν ξέρατε (λογικά)

1. To Facebοok, σας παρακολουθεί και ας έχετε κάνει Logout! (αυτό όμως δεν θα το ξέρατε, σωστά? Δεν το αναφέρουν και πουθενά άλλωστε.Το παραδέχτηκαν αναγκαστικά, βέβαια).
2. Υπάρχει μια εφαρμογή στο facebook που ονομάζεται "If I die", στην οποία όποιος θέλει γράφει ή βγάζει βίντεο τα οποία θα δημοσιευτούν όταν πεθάνει!


3. Ο 22χρονος Max Polazov έχει ως χόμπι την.. "ορειβασία) σε ουρανοξύστες!
perierga.gr - Κάνει "ορειβασία" στους... ουρανοξύστες!


4. Το ακριβότερο ποτό (κονιάκ) του κόσμου ονομάζεται Henri IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne και κοστίζει 1.946.000 δολάρια. η κάθε φιάλη
5.Οι επιστήμονες πίστευαν κάποτε πως αν ποτέ έφτιαχναν μια ατομική βόμβα, αυτή θα ήταν τόσο μεγάλη, που θα έπρεπε να μεταφερθεί στο στόχο με πλοίο.Για σήμερα δεν μπόρεσα να βρώ κάτι ώστε να κάνουμε διαγωνισμό!
Όσο για τον προηγούμενο, μετά από κλήρωση νικήτρια είναι η LadyGagaHope και η ηθοποιός ήταν η Nicole Kidman στην ταινία the others! Επιπλέον, γέλασα πολύ με μια κοπέλα που μου είπε ότι ήταν η Patty! χαχα!
Αυτά για σήμεραα!
Φιλάκια πολλά και να περνάτε καλά!
Εύα

1 σχόλιο:

εφη σ. είπε...

Το 1 και το 2 το ήξερα.Τα άλλα ομολογώ πως όχι!
Πραγματικά αυτή η στήλη με αυτό το θέμα,μου αρέσει.Περιμένω πώς και πώς να βάλεις νέα!

Φιλάκια!