18/4/12

Ανέκδοτο της ημέρας

Γεία σας κορίτσια είμαι μια καινούργια writter ! Με λένε Χριστίνα αλλά στο stardoll με λένε Isabella_R_Swan . Είμαι 14 ετών . Αν η μέρα σας δεν είναι και τόσο καλή ορίστε ένα ανέκδοτο .


Μια ξανθιά αποφασίζει να δοκιμάσει ιππασία χωρίς όμως να έχει προγενέστερη εμπειρία ή να έχει κάνει κάποια μαθήματα. Ανεβαίνει στο άλογο χωρίς βοήθεια και το άλογο αμέσως αρχίζει και κινείται.

Καλπάζει με σταθερό και ρυθμικό βηματισμό αλλά η ξανθιά αρχίζει να γλιστράει από την σέλα. Με τρόμο προσπαθεί να γραπωθεί ... απάνω ...του, σφίγγει τα πόδια της πάνω στα πλευρά του.

Προσπαθεί ν' αρπάξει τη χαίτη του αλόγου, αλλά δεν μπορεί να την πιάσει γερά. Προσπαθεί να αγκαλιάσει τον λαιμό του αλόγου αλλά τίποτα ... μάταιες οι προσπάθειές της, γλιστράει στο πλάι του.

Το ατίθασο άλογο  συνεχίζει να καλπάζει αδιάφορα παρά τον αναβάτη, που κρέμεται πλέον από τον λαιμό του. Η ξανθιά κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί από τον κίνδυνο και να πέσει όσο το δυνατόν ασφαλέστερα και πιο ανώδυνα.

Δυστυχώς για αυτήν το πόδι της μπλέκεται στον αναβολέα και είναι τώρα στο έλεος του καλπασμού του αλόγου. Το κεφάλι της χτυπά στο έδαφος ξανά και ξανά . Είναι στα πρόθυρα της λιποθυμίας  όταν ο Κυρ Νίκος ο περιπτεράς  ...............
..... βγάζει το αλογάκι από την πρίζα!!!Χαχαχαχαχα..........................                                                                   Φιλάκια Χριστίνα !!!!!!

5 σχόλια:

shakira penny είπε...

de katalava t asteio ;(

Ανώνυμος είπε...

t alogo itan paixnidi,4eutiko..

Sweetpinkstar7 είπε...

hahaha egw t katalaba!xazes oi 3an8ies!!!!

Ανώνυμος είπε...

teeelio!!!!!!!!!!!!xixixi

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω ανωνυμε!