22/5/12

Φορέματα για κάθε γούστο

Τα νεα κοριτσια δεν φορουν συχνά φορέματα,γιατί πιστεύουν οτι δεν είναι βολικά. Φέτος το καλοκαίρι όμως θα είναι πολύ in. Και η αλήθεια είναι ότι τα προτιμω κι εγώ γιατί είναι πολύ πιο δροσερά απο τα παντελόνια! Και πολύ πιο θηλυκά επίσης! Ελπίζω οτι θα συμφωνήσετε μαζί μου. Σήμερα θα δούμε τι κυκλοφορει αυτή την εποχή σε φορέματα και τι ταιριάζει καλύτερα στο στυλ μας.


         Τα φορέματα mini ή max είναι πολύ της μόδας τελευταία….Τα φοράμε και αυτά όπως τα άλλα ρούχα ανάλογα με την εποχή και τον τόπο και φυσικά την διάθεση μας. Εσύ τι προτημάς mini ή max; Το γούστο του καθενός σε αυτά είναι διαφορετικό και ξεχωριστό όταν εσύ το κάνεις!!!Τα φορέματα υπάρχουν σε διαφορετηκά είδη και χρώματα για ξεχωριστά και ωραία στύλ. Καλύτερα να αποφύγουμε τα φορέματα με φαρδιά μανίκια και να προτιμήσουμε φορέματα με σακάκι που θα αναδείξουν με ανάλογο τρόπο την γραμμή μας.
          Ιδανικά για μας τα φορέματα με αρκετά βαθύ ντεκολτέ σε σχήμα V ή και σε τετράγωνο σχήμα., που θα αναδεικνύουν με καλόγουστο τρόπο το στήθος μας. Είναι καλύτερο το φόρεμα να είναι μεσάτο, όμως αποφεύγουμε τα πολλά στολίδια στην περιοχή του ντεκολτέ!
Στην περίπτωση  όμως που θέλουμε να προσθέσουμε λίγο ‘όγκο’, πρέπει να προτιμήσουμε πολύχρωμα υφάσματα που να είναι αρκετά  πλούσια στολισμένα στην περιοχή του στήθους.
        Τα καλοκαιρινά χρώματα για τα φορέματα είναι τα ”ανοιχτά”   χρώματα. Νέα μόδα φέτος την άνοιξη είναι τα στενά αλλά και τα φαρδιά (στο τέλος) φορέματα. Επίσης η καινούργια μόδα είναι και τα φουλάρια. Τα φουλάρια μπορείς να συνδιάσεις με κάθε ρούχο σου και υπάρχουν σε οποιοδήποτε χρώματα επιθυμείς εσύ… Όπως τα φουλάρια έτσι και τα φορέματα μπορούμε να τα φοράμε οπουδήποτε π.χ. σε γενέθλεια, σε επίσημες γιορτές, σε καμία βραδινή έξοδο, σε κέντρα διασκέδασης και το κυριότερο στα σχολεία!!!  Τα φορέματα (όπως και κάποια άλλα ωραία ρούχα) μπορούν να σε κάνουν να νίωθεις ξεχωριστή και πολύ ωραία.
Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά με τον υδράργυρο να χτυπάει κιόλας κόκκινο. Η εποχή επιβάλλει ανάλαφρα και πολύχρωμα φορέματα που θα αναδεικνύουν τη θηλυκότητά μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να κλέψουμε τις εντυπώσεις είναι να επιλέξουμε αυτό που κολακεύει περισσότερο τον σωματότυπό μας.Είναι ο κλασικός μεσογειακός τύπος σώματος, γνωστός και ως Α, με το πάνω μέρος του σώματος να είναι πιο στενό από το κάτω. Προτιμάμε στράπλες φορέματα που αναδεικνύουν το πάνω μέρος του σώματός μας και προτιμάμε τις φαρδιές φούστες οι οποίες παράλληλα τονίζουν τη μέση. Πρόκειται για τον σωματότυπο που περιγράφεται σχηματικά με το γράμμα V: ανοιχτή πλάτη και στενή λεκάνη. Έτσι, θα πρέπει να προτιμήσουμε φορέματα με ασύμμετρη γραμμή , που αφήνουν ακάλυπτο τον ένα ώμο. Προσοχή! Τα φαρδιά μανίκια και το φορτωμένο τελείωμα στο μπούστο του φορέματος έχουν αρνητικό αποτέλεσμα!.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: