22/6/12

Μόδα στα... άκρα

Τα περιποιημένα χέρια, άρα και τα περιποιημένα νύχια, είναι ένα από τα δυνατά σημεία της εμφάνισης μιας γυναίκας. Ειδικά στην Ελλάδα, τα χέρια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της έκφρασής μας, των συναισθημάτων μας ακόμα και της αυτοπεποίθησής μας, και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να φροντίζουμε την εμφάνισή τους!
Είτε έχετε εμμονή με το μανικιούρ σας, είτε είστε fan του κομψού γαλλικού, φέτος το καλοκαίρι οφείλετε να αφήσετε τους ενδοιασμούς σας στην άκρη και να ρισκάρετε, βάζοντας λίγη πρόκληση στα νύχια σας. Αν θελετε, εκτός από ένα προσεγμένο μανικιούρ να έχεις κι ένα πολύ trendy μανικιούρ, δεν έχετε παρά να ακολουθήσεις μία από τις τάσεις που  ποτάθηκαν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές. Κυρίαρχες τάσεις: nude αποχρώσεις, στρογγυλεμένα (προς μυτερά) νύχια, γεωμετρικά σχέδια, διαφορετικές αποχρώσεις σε κάθε νύχι!
       Αν το καλοκαίρι σημαίνει για σας και ολίγη δόση παλιμπαιδισμού, τολμήστε πολύχρωμες πινελιές και περίτεχνα σχέδια, που μπορεί να είναι από cupcakes και αστέρια, μέχρι την αγαπημένη σας hello Kitty σε νέες περιπέτειες.
       Τα animal print προσθέτουν την σέξι πινελιά που όλες μας θέλουμε. Τα zebra stripes δένουν άψογα με ένα μαγιό αντίστοιχης αισθητικής και τραβάνε τα βλέμματα όλων, ενώ αν σας γοητεύουν τα tribal, δεν έχετε παρά να το ζητήσετε.

all

1 σχόλιο:

nansy7 είπε...

egw ta exw vapsei prasina:)