3/8/12

Πώς συνδυάζω τα χρώματα στα ρούχα

Τα χρώματα ομορφαίνουν τη ζωή μας αλλά μπορεί και να την χαλάσουν. Καθιερώνουν την καθημερινή μας σικ εμφάνιση και  κάνουν όλους και όλες γύρω μας νʼ αναρωτιούνται για την ξεχωριστή μας εικόνα. Οι σωστοί συνδυασμοί των χρωμάτων στα ρούχα είναι πολύ σημαντική υπόθεση, καθώς μπορεί να απογειώσουν ή να καταστρέψουν μία εμφάνισή μας.

Οι βιτρίνες ξεμυαλίζουν εμάς τις γυναίκες με τα εντυπωσιακά τους χρώματα αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που μπήκαμε μέσα στο μαγαζί και αλλάξαμε γνώμη γιατί φοβηθήκαμε ότι δεν θα ταιριάζει με την υπόλοιπη εμφάνιση που σχεδιάζουμε να φορέσουμε.  Συμβουλές παντού με οδηγίες χρωμάτων και συνδιασμών, αλλά είναι ασφαλείς; Μήπως είναι προχωρημένη πολιτική προώθησης ρούχων συγκεκριμένης εταιρίας; Δεν ξέρω σίγουρα αλλά προσωπικά έχω τους δικούς μου αλάνθαστους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς και δεν μπερδεύομαι ..............


Άσπρο: ταιριάζει με όλα! Για αντίθεση φορέστε το με σκούρες αποχρώσεις ενώ για πιο καλοκαιρινό λουκ συνδυάστε το με έντονα χρώματα.

Μαύρο: πάει με όλα σχεδόν τα χρώματα, αποφύγετε να το συνδυάσετε με πολύ σκούρες αποχρώσεις π.χ. του μπλε ή του καφέ. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα total black λουκ και να σπάσετε τη μονοχρωμία με αξεσουάρ, παπούτσια ή τσάντα σε κάποιο έντονο χρώμα.

Καφέ: με μπεζ, ζαχαρί, πράσινο, πορτοκαλί, κίτρινο, τυρκουάζ, μπρονζέ, χρυσό, ροζ ή μωβ.

Κόκκινο: ταιριάζει με μπλε, καφέ, γκρι, μαύρο, άσπρο, τυρκουάζ ή σμαραγδί.

Ροζ: με πράσινο, καφέ, χακί, μπεζ και γενικά με γήινες αποχρώσεις.

Πράσινο: συνδυάστε το με μαύρο, άσπρο, τυρκουάζ, κίτρινο, πορτοκαλί ή μωβ.

Σκούρο μπλε: το σκούρο μπλε ταιριάζει απόλυτα με άσπρο για navy look, πράσινο ή κόκκινο.

Πορτοκαλί: με χακί, καφέ και τζιν ενώ για πιο extreme εμφανίσεις δοκιμάστε μωβ, κίτρινο ή φούξια.

Μωβ: ταιριάζει με πράσινο, φούξια, κρεμ ή μπεζ για σικ εμφανίσεις.

Γκρι: Ιδανικό για πολλές εμφανίσεις ανάλογα την απόχρωσή του. Το ανοικτό γκρι ταιριάζει με ροζ, λιλά, μωβ, κίτρινο και πράσινο, ενώ οι πιο σκούρες αποχρώσεις συνδυάζονται καλύτερα με σκούρο μπλε, κόκκινο, σκούρο μωβ ή μουσταρδί.

Τώρα με τη κρίση που πρέπει να αγοράζουμε 'λίγα' θα πρέπει να τα ταιριάζουμε με πολλές εμφανίσεις. Ξέρω έχετε τα μυστικά σας όλες σας. Τα βασικά όμως είναι απαραίτητα....

1 σχόλιο:

antopatitofeo είπε...

Μου αρέσουν πολύ τα άρθρα σου χΔ