27/9/12

Fashion Trend Alert Fall 2012

,Fashion Trend Alert Fall 2012
“Η Μοντέρνα εκδοχή ενός Διαχρονικά Αγαπημένου” 
Όταν μιλάμε για denim, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το skinny, το wide-leg και το boyfriend cut έχουν «περπατήσει» χιλιόμετρα στις πασαρέλες και στα editorial μόδας, για πολλά χρόνια. Όσο για το Bootcut; Παρέμεινε ξεχασμένο σαν το παλιό μας σχολικό λεύκωμα. Ανακαλύψτε τώρα το Levi’s® Curve ID Bootcut Skinny, τη νέα, μοντέρνα εκδοχή του παραδοσιακού boot cut με super skinny εφαρμογή, η οποία φέρνει την ανατροπή δημιουργώντας ένα απόλυτα sexy και θηλυκό look. 
“Με το νέο Levi’s® Curve ID Bootcut Skinny καταφέραμε να εφεύρουμε εκ νέου, το fit που θα σας κάνει μια για πάντα να σκέφτεστε διαφορετικά για το bootcut,” δήλωσε η Jill Guenza, Senior Director of Women’s Design του Levi’s® brand. “Το νέο μας Bootcut Skinny jean είναι μέρος της καινοτόμας γυναικείας συλλογής Levi's® CURVE ID  - μια σειρά από custom fit jeans σχεδιασμένα για διαφορετικούς σωματότυπους-  η οποία προσφέρει την απόλυτη εφαρμογή. Το νέο αυτό στυλ έχει σχεδιαστεί με την απίστευτη τεχνογνωσία της Levi’s® Curve ID σειράς, ενώ παράλληλα προσφέρει μια απόλυτα γυναικεία εφαρμογή η οποία κολακεύει κάθε καμπύλη.” 
About the Levi’s® Curve ID Fit System
Σε αντίθεση με άλλα denim brands, το  Levi’s® Curve ID διαθέτει ένα μοναδικό, «customized fit system» το οποίο ανταποκρίνεται στο γυναικείο σώμα και στις αναλογίες και όχι στο μέγεθος. Οι σχεδιαστές του Levi’s® brand μελέτησαν πάνω από 60,000 γυναικείους σωματότυπους για να αναπτύξουν τη συγκεκριμένη μέθοδο, η οποία βασίζεται στις μετρήσιμες διαφορές μεταξύ των γυναικείων γοφών και μέσης – όσο πιο μεγάλη η διαφορά, τόσο πιο καμπυλωτό είναι το σώμα. 
Slight Curve – Gracefully Straight
Το Slight Curve έχει σχεδιαστεί με σκοπό να «ορίσει» τη μέση μιας γυναίκας, τονίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο – περισσότερο - τις καμπύλες της. Εάν το jean εφαρμόζει στους γοφούς αλλά είναι πολύ στενό στη μέση τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Slight Curve.
Demi Curve – Elegantly Hourglass
Το Demi Curve έχει σχεδιαστεί με σκοπό να κολακεύσει τη μέση κάθε γυναίκας, δημιουργώντας παράλληλα μια ομοιόμορφη σιλουέτα. Εάν το jean συνήθως εφαρμόζει σωστά στη μέση αλλά δεν κολακεύσει την υπόλοιπη σιλουέτα τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Demi Curve.
Bold Curve – Beautifully Curvy
Το Bold Curve αγκαλιάζει τη μέση, χωρίς να ανοίγει στο πίσω μέρος ή να σφίγγει. Εάν το jean εφαρμόζει στους γλουτούς και στα πόδια αλλά δημιουργεί ένα κενό στη μέση, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Bold Curve.
Το νέο μας Levi’s® Curve ID Bootcut Skinny γι’ αυτή τη σαιζόν  προσφέρεται στους τρεις τύπους Levi’s® Curve ID -Slight, Demi, Bold- σε classic, modern και low rise αλλά και σε μια μεγάλη γκάμα από καινοτόμα φινιρίσματα και υφές. Σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως οι ξεβαμμένες ραφές, οι ανεξίτηλες ραφές ή η απουσία ραφών στο νέο Levi’s® Curve ID Bootcut Skinny δημιουργούν ένα καθαρό και ραφιναρισμένο look. 
Διαθέσιμο σε όλα τα Levi’s® Stores & Corners όπου το ειδικευμένο προσωπικό μας  θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το προσωπικό σας Levi’s® Curve ID

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Remaгkablе iѕsues here. I'm very happy to look your article. Thank you a lot and I'm looking
ahеad to touсh уou. Will you
plеаѕe drοp me a
mail?Watch Flashpoint Season 5 Episode 10
my web page > Watch Flashpoint Season 5 Episode 10