4/10/12

Τι ειναι μόδα?

Μοδα ειναι…

Μόδα είναι κάθετι που το φοράς και σε κάνει να νίωθεις διαφορετική και ωραία! Ένα απλό και καθημερινό ντύσιμο είναι μοδάτο όταν τα ρούχα είναι μοντέρνα. Τα περισσότερα κορίτσια προτιμούν ακριβά ρούχα και καλές μάρκες. Όμως δεν χρειάζεται να φοράς πανάκριβα ρούχα για να έχεις στύλ, αλλά πρέπει να καλό γούστο για να τα συνδιάζεις! Η μόδα δεν είναι μόνο θέμα για τις πασαρέλες αλλά και για τα σχολεία… Αποτελεί ένα θέμα για συζήτηση, αντικειμενικό σχολιασμό και επίσης παράδειγμα προς μίμηση.
Οι έφηβοι επιλέγουν και συνδιάζουν τα ρούχα τους με κριτήριο το γούστο, τα χρώματα και τη διάθεση τους. Βέβαια μόδα δεν είναι μόνο αυτό που φοράς, αλλλά και πώς το φοράς. Συνδίασε έξυπνα, άσε την μόδα να σε μάθει και κάνε την ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σου!
Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του γούστο και την δικιά του άποψη για τα ρούχα, ανάλογα με την ηλικία του. Κατά τις ηλικίες από 12 ώς 18 ετών διαμορφώνουμε την τελική μας γνώμη για το κάθε είδος ντυσίματος και το προσωπικό μας στύλ. Αν και κάποιους μπορεί να μην τους ενδιαφέρει η μόδα, καταφέρνουν να έχουν πολύ καλό στύλ και γούστα στα ρούχα. Οι περισσότεροι έφηβοι στις ηλικίες που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι καλύτερα να διαλέγουν μόνοι τους το προσωπικό τους στύλ και ντύσιμο και να είναι σίγουροι για αυτό. Το ντύσιμο μας είναι ανάλογο με την εποχή, τη διάθεση μας, το μέρος που πρόκειται να πάμε και το χρόνο…
Άσε τον εαυτό σου να διαλέξει ελεύθερα το ντύσιμο σου ανάλογα με το με το στύλ και το γούστο σου, μάθε τα πάντα για την μόδα και το στύλ που σου αρέσει και κάνε εσύ το ντύσιμο σου ωραίο και ξεχωριστό!!!

Το δικο σου ντυσιμο…

Η μόδα δεν είναι μόνο για τις πασαρέλες, αλλά και για τα σχολεία. Ποτέ μην ακούς αυτούς που σε σχολιάζουν και κοροϊδεύουν το στιλ και το ντύσιμο σου... Εξάλου είναι ωραίο να έχεις ένα ξεχωριστό και διαφορετικό ντύσιμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: