10/11/12

Δωρεάν!

Γεια σαας! Τι κάνετε? Χάρηκα που σας άρεσε το banner μου! :) Ουμφ! Ακόμα και το Σάββατο, ο ελεύθερος χρόνος μου είναι ελάχιστος, γιατί η καθηγήτρια των κειμένων που μας κάνει και νέα ελληνική γλώσσα(γλώσσα) , θέλει να μας αναγκάσει να διαβάσουμε βιβλία και για αυτό μας έβαλε εργασία και μας χώρισε σε ομάδες! Τώρα πρέπει μέχρι τις 20 Νοεμβρίου να διαβάσουμε και τα 3 παιδιά της ομάδας μου, ένα βιβλίο 300+ σελίδες! Το βιβλίο είναι το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ! Δεν λέω, πολύ ωραίο, αλλά πότε να προλάάάβουυμεεεεεεε? Ναι ξέρω,με έπιασε το μπούρου- μπούρου(χαχα!) μου και σας έπριξααα! Πάμε στο θέμα μας ! Τα δωρεάν!
Δωρεάν ρούχα της Σακίρα1. Πήγαινε στο proxy : http://brazilproxy.com/
2. Στη μπάρα του proxy επικόλλησε αυτό : http://www.stardoll.com/en/contest/finish.php?id=3554
3. Πάτα ENTER.
4.Συνδέσου στο λογαριασμό σου στο Stardoll.
5.Πάρε μέρος στον διαγωνισμό.
6.Μπορείς να φύγεις από το proxy και να συνδεθείς κανονικά στον λογαριασμό σου!
7. Θα είναι στη σουίτα σου!Αυτάά! Άντε, πάω να διαβάσω το βιβλιαράκι μου τώρα , μπας και το τελειώσω ποτέ!Φιλάκια πολλά!
Best_Liza

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαλια το βαννερ

Starofpurple Stardoll είπε...

Ωραία ανάρτηση αλλά εγώ ενα βιβλίο 300 σελίδων το διάβασα χτες σε 2 ώρες! Αλλά θα μου πεις ο καθένας έχει τον τρόπο του..

Μελινάκι είπε...

Αυτο.. το ΒΙΒΛΙΟ το εχει διαβαζει και η αδδερφη μου ..!(Bestiwanna)

Best Liza είπε...

Ανώνυμεε, ΣΚΑΣΙΛΑ μου η γνώμη σου! Κάτι ανθρωπάκια σαν εσένα δεν με πληγώνουν εμέναα! Αααα εγώ αμφιβάλω αν έχω κάτσει 2 ώρες να το διαβάσω! Δεν προλαβαίνωω γιατί έπεσαν τα διαγωνίσμααταα! Αα αλήθεια Μελινάκι? Μου αρέσει πολύύύ!

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι ούτε εμένα μου αρέσει το μπάνερ.Έχεις κάνει καλύτερα.Και παρακαλώ μην μου μιλήσεις με αυτόν τον άσχημο-απότομο τρόπο γιατί είπα ευγενικά την γνώμη μου. *αμφιβάλλω