30/1/13

Spoilersss!! ^^

Γεια σας!! Seetjade01 εδώώ!! Όμως επειδή έχω πολύ διάβασμα ακόμη   - 2 τεστ γράφω αύριο -.-' -   λίγο γρήγορα!! Σας έχω λοιπόν 2 spoilers από: Monster High on dvd και Barbie! Να κι εικονίτσες μας!:

MONSTER HIGH on dvd:BARBIE:

Αντίο λοιπόν κουκλίτσες μουυυ!! Kisses, Seetjade01 :* !
29/1/13

Η ζωή ενός σκύλου που δεν αγαπήθηκε...

Γεια σας Μελινα εδώ χρόνια και ζαμάνια βρε κορίτσια το ξέρω
αλλα η βδομάδα δεν περασε και ΤΕΛΕΙΑ Δευτερα γραψαμε γλωσσα και σημερα
ΦΥΣΙΚΗΗΗΗΗ γκρρρρ!
Τελος παντων να πω πως δεν ηταν το οτι βαριομουν αλλα δεν ειχα χρονο κατι που λενε πολλες ανωνυμες...!
και φετος εβαλα στοχο καλους βαθμους για να ειμαι στην σημαια!
Διαβασα κατι στο internet ξερω εχει παραξενο τιτλο κατα καποιο τροπο 
αλλα οταν το διαβασα να.. σκεφτηκα την σκυλα που ειχαμε το 
τονιζω και πραγματικα για κανενα 5 λεπτο δακρυζα διαβαζοντας χωρις να 
γνωριζα τον ιδιαίτερο λογο μπορει στον καθενα να ειναι διαφορετικο..
εμενα μου αρεσε και μου θυμησε ''τα παλια'' μπορει σε καποιον
να ειναι αδιαφορο αυτο δεν θα το κρινω εγω αλλα εσεις κατι ακομα
δεν θελω απλα να δειτε την αναρτηση και να την προσπερασετε
διαβαστε το αξιζει(νομιζω) !!!


1η εßδοµάδα. Σήµερα είµαι ηλικίας µιας εßδοµάδας. Τι χαρά να είµαι µέρος αυτού του Κόσµου…
1 µηνός. Η µαµά µου µε φροντίζει πάρα πολύ καλά. Είναι µια εξαιρετική µητέρα.
2 µηνών. Σήµερα µε χώρισαν από τη µητέρα µας. Ήταν πολύ ανήσυχη και µε τα µάτια της µε χαιρετούσε. Ελπίζω η νέα «ανθρώπινη» οικογένειά µου να µε φροντίζει το ίδιο καλά µε τη µαµά µου.
4 µηνών. Έχω µεγαλώσει πολύ γρήγορα, τα πάντα τραßάνε την προσοχή µου. Υπάρχουν µερικά παιδιά στο σπίτι που µου είναι σαν «µικρά αδερφάκια». Παίζουµε πολύ, τραßάνε την ουρά µου κι εγώ τους δίνω µικρές ψεύτικες δαγκωνιές για πλάκα.
5 µηνών. Σήµερα µου φωνάξανε. Η κυρία µου ήταν πολύ αναστατωµένη επειδή ούρησα µέσα στο σπίτι. Όµως δεν µου είπαν ποτέ πού έπρεπε να το κάνω αυτό.. Επίσης, κοιµάµαι στο χωλ. Στεναχωρήθηκα πολύ γι’ αυτό!
8 µηνών. Είµαι ένα πολύ χαρούµενο σκυλί! Έχω τη ζεστασιά ενός σπιτιού, αισθάνοµαι τόσο ασφαλής, τόσο προστατευµένος… Νοµίζω ότι η «ανθρώπινη» οικογένειά µου µε αγαπάει. Η αυλή είναι όλη δική µου και, συχνά, ξεπερνάω τον εαυτό µου, σκάßοντας στο χώµα σαν τους προγόνους µου, τους λύκους, για να κρύψω το φαγητό. Ποτέ δεν δοκιµάζουν να µου µάθουν τίποτε. Τότε θα πρέπει όλα να πηγαίνουν καλά, όλα αυτά τα πράγµατα που κάνω να είναι εντάξει!
12 µηνών. Σήµερα έγινα ενός έτους. Είµαι ένας ενήλικος . Όµως τα αφεντικά µου λένε ότι µεγάλωσα πολύ περισσότερο από ότι περίµεναν. Πόσο υπερήφανοι πρέπει να είναι για µένα!
13 µηνών. Σήµερα µε έδεσαν. Σχεδόν δεν µπορούσα να κουνηθώ, να ßρεθώ σε λίγο ήλιο όταν κρυώνω, ή να ßρω λίγη σκιά όταν ο ήλιος ανεßαίνει ψηλά στον ουρανό. Λένε ότι θα µε επιτηρούν και ότι είµαι αχάριστος. Δεν καταλαßαίνω τίποτε απ’ όσα µου συµßαίνουν.
15 µηνών. Όλα έχουν αλλάξει τώρα… Με κρατάνε συνέχεια κλειδωµένο στη ßεράντα. Αισθάνοµαι πολύ µόνος. Η «ανθρώπινη» οικογένειά µου δεν µε θέλει πια. Μερικές φορές ξεχνάνε ότι διψάω και πεινάω. Όταν ßρέχει, δεν έχω µια στέγη πάνω από το κεφάλι µου..
16 µηνών. Σήµερα µε έßγαλαν από τη ßεράντα. Ήµουνα σίγουρος ότι η «ανθρώπινη» οικογένειά µου µε είχε συγχωρέσει. Ήµουν τόσο χαρούµενός που χοροπήδαγα από ενθουσιασµό. Η ουρά µου κουνιόταν σαν τρελή. Επιπλέον, πίστεψα ότι θα µε πήγαιναν ßόλτα! Κατευθυνθήκαµε προς τον αυτοκινητόδροµο, και άξαφνα, σταµάτησαν το αυτοκίνητο, άνοιξαν την πόρτα και εγώ ßγήκα έξω, χαρούµενος, γιατί σκεπτόµουν ότι θα περνάγαµε τη µέρα µας στην εξοχή. Δεν καταλαßαίνω γιατί έκλεισαν την πόρτα κι έφυγαν. «Ακούστε, περιµένετε!» – γάßγισα. Με ξέχασαν… Έτρεξα πίσω από το αυτοκίνητο µε όλη τη δύναµή µου. Η αγωνία µου µεγάλωνε καθώς άρχισα να καταλαßαίνω, ενώ δεν µπορούσα να αναπνεύσω από το λαχάνιασµα και αυτοί δεν σταµατούσαν, ότι µε είχαν εγκαταλείψει!
17 µηνών. Έψαχνα µάταια να ßρω το δρόµο για να γυρίσω σπίτι. Είµαι µόνος και αισθάνοµαι χαµένος. Στις περιπλανήσεις µου, συναντάω µερικούς ανθρώπους µε καλή καρδιά που µε κοιτάνε µε θλίψη και µου δίνουν λίγο φαγητό. Τους ευχαριστώ µε τα µάτια µου, από τα ßάθη της ψυχής µου. Εύχοµαι να µε υιοθετούσαν. Θα ήµουνα τόσο πιστός όσο κανένας άλλος σκύλος! Όµως, αυτοί απλά λένε: «καηµένο σκυλάκι, πρέπει να έχει χαθεί».
18 µηνών. Πριν από µερικές ηµέρες, πέρασα από ένα σχολείο και είδα πολλά παιδιά µικρά και µεγαλύτερα σαν τα «µικρά µου αδερφάκια». Πλησίασα περισσότερο και µια οµάδα από τα µικρότερα παιδιά, γελώντας, µου πέταξαν πολλές πέτρες, απλά για να δούνε «ποιος σηµαδεύει καλύτερα». Μια από αυτές τις πέτρες µε χτύπησε στο µάτι και, έκτοτε, δεν µπορώ να δω καθόλου µε αυτό το µάτι.
19 µηνών. Είναι απίστευτο. Όταν είχα καλύτερη όψη, οι άνθρωποι µε λυπόντουσαν. Τώρα είµαι πολύ αδύνατος και αδύναµος και η όψη µου είναι απαίσια. Έχω χάσει το ένα µου µάτι και οι άνθρωποι µε διώχνουν µε τις σκούπες όταν προσπαθώ να ξεκουραστώ σε κάποια σκιά.
20 µηνών. Κινούµαι µε εξαιρετικά µεγάλη δυσκολία. Σήµερα, ενώ προσπαθούσα να περάσω το δρόµο, µε χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Βρισκόµουνα στη ζώνη των πεζών για να περάσω το δρόµο, όµως ποτέ δεν θα ξεχάσω το γεµάτο ικανοποίηση ßλέµµα του οδηγού, που έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του που µε πάτησε. Εύχοµαι να µε είχε σκοτώσει! Όµως, απλά µου προκάλεσε εξάρθρωση στα πίσω µου πόδια! Ο πόνος ήταν ανυπόφορος! Τα πόδια µου δεν µε υπακούνε και µόλις µε τεράστια δυσκολία µπόρεσα να συρθώ στο γκαζόν στην άκρη του δρόµου. Επί δέκα µέρες έχω µείνει εκτεθειµένος στον ήλιο που καίει, στη δυνατή ßροχή, στο κρύο, χωρίς φαγητό. Δεν µπορώ πλέον να κουνηθώ. Ο πόνος είναι ανυπόφορος. Βρίσκοµαι σε ένα πολύ υγρό µέρος, και φαίνεται ότι ακόµη και το τρίχωµά µου µαδάει. Κάποιοι περαστικοί ούτε καν µε προσέχουν, άλλοι λένε: «µην πλησιάζεις». Είµαι σχεδόν αναίσθητος, όµως, µια ελάχιστη δύναµη από τα ßάθη του σώµατός µου µε αναγκάζει να ανοίξω τα µάτια µου.. Η γλυκύτητα στη φωνή της µε έκανε να αντιδράσω. «Καηµένο µου σκυλάκι, κοίτα πώς σε έχουν αφήσει», έλεγε.. Μαζί µε την γυναίκα ήταν ένας άντρας µε λευκή ποδιά που µε ακούµπησε και είπε: «Λυπάµαι, κυρία µου, αλλά αυτός ο σκύλος δεν θα τα καταφέρει. Είναι καλύτερα να τον ßοηθήσουµε να ßγει από αυτόν τον πόνο και τη δυστυχία». Η ευγενική κυρία, µε δάκρυα να τρέχουν ποτάµι στα µάγουλά της, συµφώνησε. Όσο καλύτερα µπορούσα, κούνησα την ουρά µου και την ευχαρίστησα, µε τα µάτια µου, για τη ßοήθειά της να αναπαυθώ ειρηνικά και ήρεµα.
Ενώ αισθανόµουν το ελαφρύ τσίµπηµα της ßελόνας, πριν από αυτόν τον µακρύ ύπνο, η τελευταία µου σκέψη ήταν: «γιατί έπρεπε να γεννηθώ, αφού δεν µε ήθελε κανείς;».
«Δεν µπορείς να σώσεις κάθε ζώο στον κόσµο όµως, για αυτό το ένα που σώζεις, ΕΙΝΑΙ ο κόσµος».

sad dog on bed Η ζωή ενός σκύλου που δεν αγαπήθηκε

Φφφφφ!Δεν ξερω εαν σας αρεσε παντως εγω εκλαψα χδ ειμαι ευαίσθητη πολυ!
Ειναι απο ενα site κανε κλικ εδω για να βρεθεις αμεσως εκει!Και ενα ανεκδοτο για να χαμογελασετε λιγο και οχι να κλετε!

Με την επέκταση του ηλεκτρισμού στην Κρήτη , ένας Νομάρχης επισκέπτεται ένα χωριό . 
Μπαίνει και στο σπίτι μίας γριάς χωριάτισσας και τη ρωτά : 
- Ε , πως τα πας θεία ; Τώρα έχεις και ηλεκτρικό στο σπίτι σου . 
- Ναι , παιδί μου , έχω . 
- Και πόσο πληρώνεις το μήνα ; 
- Εγώ , παιδί μου , δεν πληρώνω πολύ , γιατί τ ανάβω μόνο για να βρω τα σπίρτα . 
Κι απόης ανάβω το λύχνο μου. 
Λιγο... εεε ετσι και ετσι δεν γελασα κιολας.. οκ αλλο? Αλλο!
Αυτο μου αρεσε
Δύο τρελοί σε ένα τρελοκομείο: 
- Μάντεψε τι έχω μέσα στην χούφτα μου. 
- Μία αγελάδα! 
- Δεν παίζω! Την είδες!

28/1/13

Δωρεάν!

Γεια σας αναγνώστεες! Ξέρω πως έχω αρκετό καιρό να γράψω αλλά καταλαβαίνετε πως δεν πρόλαβα λόγω σχολείου! Πάμε να δούμε το  ένα μόνο δωρεάν που βγήκε!


Δωρεάν φορέματα1. Πήγαινε στο proxy : http://httpdserver.info/
2. Στη μπάρα του proxy επικόλλησε αυτό : Stardoll.com
3. Πάτα enter.
4.Συνδέσου στο λογαριασμό σου στο Stardoll.
5. Στη μπάρα του proxy που τώρα βρίσκεται πάνω- πάνω επικόλλησε αυτό : http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=3794
6. Συμπλήρωσε τα κενά με οτιδήποτε και μετά πάτα το κουμπί : 'Enter competition'
7. Περίμενε να φορτώσει η σελίδα και μετά θα μπορείς να φύγεις από το proxy και να συνδεθείς κανονικά στον λογαριασμό σου! Θα είναι δικά σου!Αυτόό μόνοο για σήμεραα!


Φιλάκιαα πολλάά!
Βest_Liza
 

26/1/13

Επιλογή της Ημέρας

Γεία σας τι κάνετε? Λοιπόν  άρχισαν τα διαγωνίσματα και είναι κάπως  το πρόγραμμα....:P
Λοιπόν η σημερινή επιλογή της ημέρας είναι είναι ένα χτένισμα (μαλλί έτοιμο) από τον καινούργιο όροφο του μαγαζιού Tress Up  και κοστίζει 10 stardollars....


Η επιλογή της ημέρας
Η βαθμολογία μου 3/5.
Το χτένισμα είναι μμμμ...
έτσι και έτσι..Η ανταύγειες
δεν είναι καθόλου ωραίες.....

Αυτά....
Φιλάκια Anto11000...=)


22/1/13

Παλιά clubs στο stardoll και ένα βίντεο!

Hi my dear friends! How are you? I wish you are fine! Today, I think is a amazing day! Ohhh, don't forget! I am Seetjade01! Ναι..έχω να σας γράψω κάτι αιώνες αλλά μωρέ, σχολείο, μαθήματα και...τεστ!! Πολλά τεστττ!!!!!!!!!! Να φανταστείτε, χθες έγραφα στα Γερμανικά και στο φροντιστήριο των Αγγλικών, σήμερα Ελληνικά και αύριο Φυσική.. -.-' Αλλά βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω επιτέλους..!! Τέλος πάντων..Σας έχω δυο παλιά κλαμπ στο stardoll που μπορούμε να γίνουμε μέλος και σήμερα! Να τα λοιπόν!:

Να ένα κλαμπ για τους fans του Michael JacksonΕπισκεφτείτε το με ένα κλικ πάνω στην εικόνα!

Και ένα κλαμπ για το παγκόσμιο κύπελλο με ένα μόνο γκολ! (αν γίνετε μέλος θα πάρετε και μια δωρεάν αφίσα). Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα και θα μεταφερθείτε στο κλαμπ!

Και η δωρεάν αφίσα:Αυτά με τα κλαμπ... Όμως σας έχω και ένα πολύ ωραίο κατά την γνώμη μου βίντεο σχετικά με το πως ήταν το stardoll τον Μάιο του 2008!:
Αυτάάά!! Πολλά πολλά φιλάκια, Seetjade01!!


21/1/13

Επιλογή της Ημέρας...=)

Γεία σας τι κάνετε? Λοιπόν η σημερινή επιλογή της ημέρας είναι γυαλιά glitter είναι
από το μαγαζί Spectacular και κοστίζoυν 12  stardollars...


Η επιλογή της ημέρας
Η βαθμολογία μου 3/5.
Δεν μου αρέσουν καθόλου....
Glitter σε γυαλιά είναι υπερβολή αλλά,
είναι αναλόγως με την περίσταση...

Αυτά....
 Φιλάκια Anto1100...=)


19/1/13

Δωρεάν ! =]

Γειααα σαας! Χίλλια συγγνώμη που άργησα να γράψω αλλα ακόμα δεν μπηκα στο σχολειο και πρώτη μερα έγραφα διαγωνισμα στα μαθηματικά! Ε καταλαβαίνετεε!Δωρεάν γυαλιά ηλίου1. Πήγαινε στο proxy :http://brazilunblock.info/
2. Στη μπάρα του proxy επικόλλησε αυτό : http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=3768
3. Πάτα ENTER.
4. Συνδέσου στον λγαριασμό σου στο Stardoll.
5. Eπικόλλησε ξανά αυτό : http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=3768 στη μπάρα του proxy που τώρα βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.
6. Πάτα ENTER.
7.Περίμενε να φορτώσει η σελίδα και μετα θα μπορείς να φύγεις από το proxy και να συνδεθείς κανονικα στον λογαριασμό σου στο Stardoll.
8. Θα είναι δικά σου!
Δωρεάν τσάντα και Χριστουγεννιάτικο μπλουζάκι1. Πήγαινε στο proxy : http://serverhttp.info/
2. Στη μπάρα του proxy επικόλλησε αυτό : http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=3738
3. Πάτα ENTER.
4.  Συνδέσου στο λογαριασμό σου στο Stardoll.
5. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό κάνοντας αυτό που σου ζητάει και στην συνέχεια πάτα το κουμπί '' enter competition '' .
6. Περίμενε να φορτώσει η σελίδα και μετά θα μπορείς να φύγεις από το proxy και να συνδεθείς κανονικά στον λογαριασμό σου!


Αυτάά για σήήμεραα!


Φιλλάκια πολλάάά!
Best_Liza

 

Νέα :( :(


Ένα λυπημένο γεια σας σήμερα , μιας και ο σκληρός μου δίσκος χάλασε και μπαίνω από το λάπτοπ της αδερφής μου (Best_Liza) για να σας γράψω τα νέα μαςς! Ας αρχίσουμεε! :( :(

1)Νέα ρούχα στο ανδρικό μαγαζί ρούχων Mr.


2) Νέα στα Opulence
3)Νέα Glam'rus
4)Νέα προσφορά

Σε αυτήν την προσφορά του Stardoll μέχρι τις 23 Ιανουαρίου θα παίρνουμε +25% Stardollars των Stardollars που θα παίρνουμε αν ολοκληρώνουμε μία προσφορά. (Δεν ισχύει όμως για τις προσφορές που ανήκουν στην καρτελίτσα Stardoll προσφορές) Δηλαδή ολοκληρώνεις μία προσφορά που δεν είναι προσφορά Stardoll και π.χ. παίρνεις κανονικά 10 Stardollars. Τώρα μέχρι τις 23 Ιανουαρίου θα παίρνεις στο συγκεκριμένο παράδειγμα (10 sd) 12 - 13 stardollars και όχι 10.


Αυτάάά! 

Πολύ πολύ πολύ πολύ λυπημένα φιλάκια :( :( :( :'(

antopatitofeo


16/1/13

Επιλογή της Ημέρας...=)

Γεία σας τι κάνετε? Ακόμα δεν αρχίσαμε  τα διαγωνίσματα έπεσαν  αύριο γράφω γεωμετρία....:P ΦΦΦ....Λοιπόν η σημερινή επιλογή της ημέρας είναι  μια ντουλάπα με συρτάρια  κοστίζει 17 stardollars και θα το βρείτε στο καινούργιο όροφο του μαγαζιού Opulence...

Η επιλογή της ημέρας
Η βαθμολογία μου 5/5.
Είναι πολύ ωραίο και μου 
αρέσουν πολύ οι λεπτομέριες 
που έχει και είναι για νεοκλασσικό 
χώρο.


Αυτά......
 Φιλάκια Anto11000....=)


14/1/13

Επιλογή της Ημέρας

Γεία σας  τι κάνετε? Λοιπόν η σημερινή επιλογή της ημέρας είναι ένα καπέλο από τον
καινούργιο όροφο Mr.  και κοστίζει 5 stardollars....
Η επιλογή της ημέρας
Η βαθμολογία μου 5/5.
Αν και δεν είμαι αγόρι.....:P είναι πολύ 
ωραίο.

Αυτά.....
Φιλάκια Anto11000


Κραγιόν και μια γενική αξιολόγηση των προϊόντων NYX ♥

Γεια σας! Για να δείτε αυτήν την ανάρτηση πάτε στο 
http://evasgreekbeautyblog.blogspot.gr/
Πολλά φιλάκια!
Ευα

11/1/13

Νέα από το ξενοδοχείο της Ρόδου :D :D :D :D :D :D


Γεια σας! :) Αυτή την στιγμή είμαι σε ένα ξενοδοχείο της Ρόδου και προσπαθώ να συντονιστώ στο Internet. Και κατάφερα να βρωω Interneett.

Πάμε στα δικααααααά μαςςς!

Έχουμε νέα είδη στο μαγαζί διακόσμησης Winter Peak. Το συγκεκριμένο μαγαζί περιείχε είδη για την σουίτα που μπορούσες να τα αγοράσεις μόνο αν είχες το Αλπικό Σαλέ ή αλλιώς Alpine Chalet.

Τώρα όμως έχει νέα έπιπλα. Τα παλιά έπιπλα συνεχίζουν να μπορούν να αγοραστούν ΜΟΝΟ από αυτές/αυτούς που έχουν το Αλπικό Σαλέ (Alpine Chalet). Τα καινούρια όμως ΔΕΝ είναι αποκλειστικά για εκείνους. Είναι απλά έπιπλα του μαγαζιού Winter Peak που μπορεί να τα αγοράσει ο καθένας. Απλά έχουν μπει στο ίδιο μαγαζί επειδή έχουν το ίδιο θέμα. Τον χειμώνα.

Εγώ φυσικά θα σας βάλω μόνο τους καινούριους ορόφους!
Αυταααά! Και σε 2 ώρες πετάω! Φτάνει η πρώτη εβδομάδα που έχασα σχολείο , αυτή την εβδομάδα έχουμε και διαγώνισμα στα Μαθηματικά.

Φιλάκια πολλά μέχρι την επόμενη ανάρτηση μου!

antopatitofeo!


10/1/13

Eπιτέλους δωρεάάάάάν!

Γεια σαας!Τι μου κάνετε? Γράφω την ανάρτηση από ένα υπέροχο κατά την γνώμη μου ξενοδοχείο της Ρόδουυυ! Θα κάτσω μέζρι αύριο το μεσημέρι και μετά.... σπίτι και... σχολείοο! Τέλος πάντωων! Ας δούμε το δωρεάν που βγήκε!


Δωρεάν εσωτερικό Barbie1. Πήγαινε στο proxy : http://webypass.info/
2. Στη μπάρα του proxy επικόλλησε αυτό : http://www.stardoll.com/en/clubs/home.php?id=3865935&action=ma&ac=3865935
3. Πάτα ENTER.
4. Συνδέσου στον λογαριασμό σου στο Stardoll.
5.Περίμενε να φορτώσει η σελίδα.
6. Θα έχεις γίνει αυτόματα μέλος στο club.
7. Μπορείς να φύγεις από το proxy και να συνδεθείς κανονικά στον λογαριασμό σου στο Stardoll!


Aυτόό μόνοοο! Τα λέμε σύντομα ( ελπίζω)


Φιλιάάάά!
Best_Liza


 

8/1/13

DKNY και μια γνωριμία!

Γεια σας!!! Τι μου κάνετε αγαπούλες μουυυ;;; Ελπίζω καλά γλυκούλικα ζουζουνάκια! Seetjade01 εδώώ!! Τι λέω; =P Ααα..δεν είμαι καλά! xD Τέλος πάντων μωρέ..δεν βαριέσαι λέω εγώ; Λοιπόν..έχουμε και λέμε! Σας ετοίμασα τα πρώτα DKNY που κυκλοφορήσαν on stardoll and σε ποιες τιμές κυκλοφορούν σήμερα και μπορούμε να τα βρούμε (on stardoll μην ξεχνιόμαστεεεε)...Και για την γνωριμία θα τα πούμε στο  τέλος εμείς...ξέρεις... ιδιαιτέρους... ;-) Και να λοιπόν τα DNKY..sorry DKYN...no sorry DNYK...no sorry I remember! DKNY! Το βρήκα; Κι αυτό το βρήκα; Όλα τα βρίσκω;

Τώρα μετά τον Φώτη από την σειρά στο mega ευτυχισμένοι μαζί στο θέμα μας!:

Τα πρώτα DKNY που κυκλοφόρησαν

Να πως ήταν τα πρώτα DKNY που όλοι θα ήθελαν να να αποκτήσουν έστω κι ένα κομμάτι!:Και για να δούμε σε ποιες τιμές κυκλοφορούν σήμερα τα DKNY και που μπορείτε να τα βρείτε..:

Που μπορώ να βρω σήμερα DKNY

Πολύ απλά πάτε στην σελίδα shop, επιλέξτε starbazzar, μετά αναζήτηση, μετά μάρκα, μετά DKNY, μετά με stardollars και τέλος αναζήτηση! Όμως επειδή μάλλον δεν καταλάβατε χριστό να μια εικονίτσα ^.^!: 

Κλικ για μεγαλύτερη
Και τώρα να ρίξουμε μια ματιά στις τιμούλες τους!

Η χαμηλότερες τιμές ξεκινούν στα 40-50sd και η ψηλότερες τα 600sd..:

Τώρα το αν είναι φόρεμα η ζώνη δεν έχει καμία σχέση με την τιμή, αφού την στιγμή που υπάρχει μια ζώνη στην τιμή των 301sd μπορεί να υπάρχει μια μπλούζα των μόλις 62sd και σαν να μην φτάνει αυτό τα ταυτόχρονα μια ακόμη μπλούζα -και κατά την γνώμη μου πολύ χειρότερη- που να κοστίζει 600sd!!! Όλα αυτά μαζί στην παρακάτω εικόνα λοιπόν..

Αυτά λοιπόν..νομίζω πήραμε μια γεύση από τις τιμές τους και τώρα..η γνωριμία που λέγαμε; Λοιπόν απλά θέλω να σας γνωρίσω λίγο καλύτερα οπότε θέλω -αν θέλετε βέβαια- να μου γράψετε σε σχόλιο δυο λόγια για εσάς! Ας πούμε για παράδειγμα την παρουσία σας αν λέει κάτι για εσάς! π.χ. η δική μου λέει σε ένα σημείο οπότε σας βάζω αυτό το σημείο για εμένα και περιμένω και τα δικά σας!:
 Με λένε Αλεξάνδρα! Είμαι από την Ελλάδα και αγαπώ την χώρα μου! Μου αρέσει να διαβάζω βιβλία και το αγαπημένο μου βιβλίο είναι το Θανάσιμο Φιλί! Αγαπώ τη μόδα, επίσης! Μου αρέσει να ζωγραφίζω και να βγάζω φωτογραφίες! Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σχεδιάστρια μόδας!

Φιλάκια, Seetjade01!!


Επιλογή της Ημέρας...=)

Γεία σας dolls τι κάνετε ? Λοιπόν ξανά σε πρόγραμμα η σημερινή επιλογή της  ημέρας είναι ένα παλτό? (αμα κάνω λάθος πες το μου) είναι από το μαγαζί Apres-Ski και κοστίζει 17 stardollars.....

Η επιλογή της ημέρας

Η βαθμολογία μου 5/5..
Είναι καλό αλλά δεν είναι και
τέλειο να πεις WOW!!

Αυτά....
Φιλάκια Anto11000...


ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ :D

Πρώτα απ'όλαααααα ας ξεκινήσω κλασσικά με το δικό μου ΓΕΙΑ ΣΑΣ , ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ; :D Μετά να ευχηθώ έστω και λίγο καθυστερημένα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ μέσα από την καρδιά μου και έυχομαι για όσους το 2012 ήταν άτυχη χρονιά , το 2013 να βγει μια υπέροχη καταπληκτική ΤΕΛΕΙΑ χρονιά!! Επίσης χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και τις Ιωάννες , Γιάννες που γιόρταζαν εχθές. Και τώρα ας αρχίίσωωω ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗ
ΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗ
ΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗΣΥΓΓΝΩΜΗ
που έχω να γράψω κάπου στον ένα μήνα. Αλλά πιστέψτε με δεν ήταν με την συγκατάθεση μου και ούτε ήθελα να ξεκουραστώ , αλλά πήγα διακοπές για τις γιορτές (πέρασα και ΠΕΡΝΑΩ ΑΚΟΜΗ [σημειώστε το αυτό θα χάσω την πρώτη εβδομάδα του σχολείου γιούπι] τέλεια ) στην Θεσσαλονίκη [μέρος από το οποίο είναι ο μπαμπάς μου , αλλά εμείς μένουμε στο μέρος απ'όπου κατάγεται η μαμά μου) και έτσι δεν είχα ίντερνετ. Προσπάθησα να συνδέσω το λάπτοπ μου (το είχα μαζί μου) σε διαθέσιμη σύνδεση των γειτόνων κ.λπ. , αλλά ξέρετε πως αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο να γίνει , όταν απέχω δύο ορόφους από το μόντεμ. Προσπάθησα πολλές φορές , αλλά δεν τα κατάφερα οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί πως ήθελα να τεμπελιάσω , γιατί πραγματικά ήθελα να γράψω όλα εκείνα τα νέα που είχαν βγει. Γι'αυτό πραγματικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη και να γράψω καμιά 5αριά σελίδες με νέα που έχουν βγει! :D :D :D :D (Λέω απ'την αρχή πως κάποια νέα όπως , προσφορές ή κάτι παρόμοιο που είχαν προθεσμία ως κάποια ημερομηνία που έχει λήξει δεν θα τα αναφέρω ΚΑΘΟΛΟΥ , γιατί δεν έχει νόημα πλέον).

Και τώρα τα νέα μας: (Από τα παλαιότερα προς τα νεότερα)


1)The Loft , νέα σουίτα πολυτελείας με δύο δωμάτια.
Πάρτε μια ιδέα:


2)Stardoll Academy
Ξέρω πως έχει βγει εδώ και πολύ καιρό , αλλά πρέπει να το αναφέρω. Για όσες δεν έχουν καταλάβει είναι το "σχολείο" του Stardoll που συμμετέχεις μόνο αν θες. Ολοκληρώνεις εργασίες και παίρνεις δώρα όπως ρούχα , αξεσουάρ , μακιγιάζ , starcoins , ακόμη και stardollars. Αλλά στις εργασίες περιλαμβάνονται αγορές που πρέπει να κάνεις οπότε άμα δεν έχεις stardollars -και αναγκαστικά stardollars- δεν μπορείς να συμμετέχεις. Δεν θα πω άλλα , εξερευνήστε το και λίγο μόνες σας όσες έχετε stardollars και θα σας αρέσει πολύ!

Το βρίσκετε από ένα μοβ κουμπάκι που έχει λίγο πιο αριστερά από την γραμμή των broadcast!3)Νέα Fantasy Hotels

4)Αρώματα από την Nelly.com
5)Προσφορά , αλλά δεν θα αναφέρω κάτι σχετικά με αυτήν , διαβάστε καλύτερα ό,τι λέει το μήνυμα, γιατί δεν ξέρω καν αν ισχύει ακόμη. (ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ) .

6)Ένα μυστηριώδες μήνυμα από το Stardoll που δεν έχω καταλάβει , "12 Days of Stardoll". Who knows?7)Νέα Apres Ski
8)Νέα Dot Neon9)Doree Neon10)Polished Neon
Ουυυφφφ , αυτά ήτανννν τέλοοοςς :D :D :D :D

Και τώρα σας αποχαιρετώ , γιατί οι δουλειές μου είναι πάρα πολλέςς!

Φιλάκια πολλά!

antopatitofeo!